Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Κούλα η Πλανιδoύ Σύντομα βιογραφικά ηθοποιών










Γιώργος Παπαπαύλου



Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Αγίας Βαρβάρας με δασκάλους τους: Ρούλα Πατεράκη, Περικλή Μουστάκη ,Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Γιάννη Βόγλη, Γιάννη Ζουγανέλη(2006). Τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις: ΄΄ HIT-HEROES΄΄(αποσπάσματα από έργα του Tennessee Williams),΄΄Περάσματα΄΄Ανοιχτο Θέατρο ,΄΄Υπο-θέτω (Μέγαρο μουσικής, 2007)΄΄ Μήδεια ΄΄σε σκηνοθεσία Γιάννη Κόκκου(Επίδαυρος 2007), ΄΄ Μήδεια από την αρχή(Θέατρο Λιθογραφείο, Πάτρα 2008).Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο(Μαύρα Μεσάνυχτα)τον Κώστα Κουτσομύτη(Ματωμένα Χώματα)και τον Παναγιώτη Φαφούτη(Σε είδα).Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία μεγάλου μήκους ΄΄Προς το παρόν΄΄ του Αντώνη Καλογιάννη.Εχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με τους:Nίκο Παναγιωτόπουλο, Μίρκα Γεμεντζάκη καθως επίσης και μαθήματα χόρου(Jazz,συγχρονο,contact imp.)

Χριστίνα Ιωακείμ

Δραματική Σχολή Γιώργου Κιμούλη (2004-2006)
Απόφοιτη Δραματικής Σχολής “Μοντέρνοι Καιροί” Κώστα Νταλιάνη (2006-2007)
Απόφοιτη τμήματος Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας- Ιταλική κατεύθυνση (2003)
Φοιτήτρια τμήματος Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας – Ισπανική κατεύθυνση
Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα.


Φωτεινή Καπή

Φοίτησε στη Δραματική Σχολή της Αγίας Βαρβάρας με καθηγητές τους Ρούλα Πατεράκη, Περικλή Μουστάκη, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Έφη Ροδίτη, Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Βόγλη και Δημήτρη Πάπαγιάννη. Αποφοίτησε το 2006 και το 2007 ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο "Βυσσινόκηπο" του Τσέχοφ " σε σκηνοθεσία Π.Μουστάκη. Έχει συμμετάσχει στις ταινίες "Πολίτικη Κουζίνα" του Τάσου Μπουλμέτη και "Παιχνίδι της Σκιάς" του Σταύρου Βιδάλη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με την Μ.Γεμετζάκη και κλασσικού χορού (δώδεκα χρόνια) στη σχολή της Τζίνας Σταράκη. Aπόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών, ενώ βρίσκεται στο τρίτο έτος σπουδών Δραματοθεραπείας στο κέντρο "Αιών", του Ψυχιάτρου Στέλιου Κρασανάκη. Ασχολείται με το hip-hop από το 1999 και είναι μέλος της ομάδας παραγωγής FULLEFFEKTeam. Εργάζεται στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ως στέλεχος του Εκπαιδευτικού Τμήματος


Αναστασία Στυλιανίδη


Φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και αποφοίτησε το 2007 από τους «Μοντέρνους Καιρούς». Σπούδασε 11 χρόνια κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη ενώ παράλληλα ήταν και σπουδάστρια στο Ωδείο Αθηνών σε μαθήματα βιολιού και μουσικών θεωρητικών. Έχει συμμετάσχει στο «Δον Κιχώτη» με τα Βασιλικά μπαλέτα της Φλάνδρας στο Ηρώδειο, στον «Καρυοθραύστη» με την επαγγελματική ομάδα χορού της Νίκης Κονταξάκη στο «Παλλάς», καθώς και στην χοροθεατρική παράσταση του Σίμωνα Πάτροκλου «Το Όνειρο ενός Γελοίου» στο θέατρο Άλεκτον. Παράλληλα είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.


Κέλλυ Παρτσουνίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών το 2005, ενώ από το 2004-2006 φοιτούσε στην Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου Αθηνών του Γιώργου Κιμούλη με καθηγητές τους: Γιώργο Κιμούλη, Ρούλα Πατεράκη, Λένα Φιλίπποβα, Άρτω Απαρτιάν, Βίκυ Παναγιωτάκη, Πέρσα Σταματοπούλου, Λουκία Φρατσέα κ.α. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή «Μοντέρνοι Καιροί» το 2007 όπου μαθήτευσε με τους: Περικλή Μουστάκη, Λένα Φιλίπποβα, Κώστα Νταλιάνη, Βίκυ Παναγιωτάκη, Στέφανι Τσάκωνα κ.α. Η πρώτη της επαφή με το θέατρο ήταν με την παράσταση «Μορφές Γυναικών» ως Φαίδρα (Πάτρα 2003, Ολυμπία 2003). Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Κούλα η Πλανιδού» και μέλος της συγγραφικής ομάδας του έργου «Κορσεδία».



Κασσιανή Ζώη

Πρώτη επαφή με το θέατρο το 2003 με μια ερασιτεχνική ομάδα της γειτονιάς της, την ίδια χρονιά γράφτηκε στο θεατρικό εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου της Αγ. Βαρβάρας. Έτσι το 2004 έως 2006 συνέχισε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγίας Βαρβάρας με δασκάλους τους Ρούλα Πατεράκη, Περικλής Μουστάκης, Έφη Ροδίτη, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνος Τσώνος, Δημήτρης Παπαγιάννης, Θοδωρής Εσπίριτου, Ανδρέας Θωμόπουλος, Γιάννης Βόγλης, Πετράκης, Κική Σελιώνη, Σίμωνα Πάτροκλου, Λουκά Θάνο ενώ το 2006 έως 2007 συνέχισε τις σπουδές της στην Ανώτερη Δραματική Σχολή ‘Μοντέρνοι Καιροί’ με δασκάλους τους Κώστας Νταλιάνης, Περικλής Μουστάκης, Λένα Φιλίπποβα, Εβίτα Παπασπύρου, Μαρία Φραγκιαδουλάκη, Βίκυ Παναγιωτάκη, Λίλα Ζαφειροπούλου, Πάρη Μαντόπουλο. Το 2007 πήρε και το πτυχίο της από το τμήμα του Τ.Ε.Ι. Πειραιά ως Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: