Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Η ΚΟΥΛΑ ΠΛΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ { Η ΠΟΛΗ }



Λούλας Αναγνωστάκη «Η πόλη» από τη «Φάμπρικα» στο «Βαφείο

Την «Πόλη» διάλεξε για την παρθενική της παράσταση μια νεανική ομάδα στο «Βαφείο». Ακόμη μία ομάδα νέων παιδιών δημιούργησε τη δική της θεατρική ομάδα. Ονομά της Fabrica και εναρκτήρια παράστασή της το εμβληματικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη



Θανάσης Κουβούσης, Γεωργία Μαρινάκου και Στέφανος Λώλος: τρία μοναχικά «φαντάσματα» με φόντο μια πόλη


«Η πόλη». Η πρεμιέρα δίνεται την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο θέατρο Βαφείο (Κωνσταντινουπόλεως] 115, Κεραμεικός, τηλ. 210-3425637).

Σε ένα σπίτι -ίδιο κάθε φορά- που μετακινείται από πόλη σε πόλη, δυο άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκτήσουν μνήμη. Εκείνος μέσω εκείνης, εκείνη μέσω της πόλης. Κάθε που το ρολόι σημαίνει 8.30 μ.μ., ένα τραπέζι στρωμένο με αστακό μαγιονέζα, σπαράγγια και σαμπάνια θα μπορούσε να είναι ένας καλός οιωνός. Οταν όμως εμφανιστεί ο καλεσμένος σε αυτό το δείπνο; Ποιος θα χορτάσει πρώτος και ποιος θα είναι ο πιο πειστικός νεκρός; Ενα τριπλό one man show - τρία μοναχικά «φαντάσματα» σε έναν αγώνα αλληλοσπαραγμού με φόντο μια πόλη. Σαν αντεστραμμένη ρωσική ρουλέτα, ο καθένας τους προσπαθεί να πετύχει τη γεμάτη θαλάμη για τον άλλον. Τη σκηνοθεσία, όπως και τα σκηνικά και τους φωτισμούς υπογράφει συνολικά η ομάδα Fabrica.

Παίζουν οι ηθοποιοί Θανάσης Κουβούσης, Γεωργία Μαρινάκου και Στέφανος Λώλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: